Комунизъм, марксизъм и сатанизъм. И връзката им с абсолютното зло

Долният текст е в отговор на репликата „комунизъм никога не е съществувал освен в извратения прочит на Ленин и Троцки на Маркс, който изобщо е нямал идея, че е комунист“. Такова твърдение все по-често се среща в различни форми.

Комунизмът е сатанистко религиозно учение, почиващо върху необоснованото вярване, че човекът няма душа. И нищо чудно, че неговите пророци като Маркс недоумяват кой е говорил вместо тях, докато са си мислели, че те говорят. Има писмо от Маркс до зет му, в което споделя недоумението си откъде му е дошло… Подобни примери на обладаване може да се видят в първия сезон на сериала „Екзорсистът“ от 2016 година (и на много други места). В текста на манифеста си Маркс и Енгелс говорят за призрака на комунизма, който броди из Европа. Масовите убийства и пораженията, които този призрак нанася и до ден-днешен, са сравними с показаните в сериала и са даже по-лоши от тях. За съжаление в своя най-чист религиозен вид комунизмът не е спирал да съществува. Това е идеята, в която големи маси хора и до днес вярват, че е възможен раят на земята „без Бог, без господар“. И той ще продължи да ескалира дотогава, докато се смята, че човекът е животно с разум, сърцето му е помпа, мислите му са електричество, любовта му е химия, а животът му струва колкото на 18-19-годишните руски момчета, изпращани да умрат в Украйна.

Казват, че комунизмът е просто дума без никакво реално проявление. Да, донякъде това е точно така, но тази дума изразява някакъв идеал, въз основата на който вече изроди като Ленин и Троцки могат да изграждат идеология и да установяват диктатура. А идеалите са много по-реални за хората от цялата останала („обективна“ по думите на марксистите) реалност, защото им дават смисъл на живота и не на последно място ги отличават от животните. Всъщност без идеали човекът се превръща в обикновено животно. И коварното на този идеал е, че той ти казва „Ти си просто едно животно и няма да отговаряш за постъпките си след като умреш. Също така ние, държавата можем да правим с теб всичко, което смятаме, че ни е необходимо„. Затова и комунизмът си върви ръка за ръка с т.нар. диалектически материализъм, за който се подчертава, че е част от марксизма-ленинизма. Тоест това хем е идеал, хем и не те отличава от животните. Значи не е точно идеал, а е призрак, зъл дух.

Културен марксизъм комунизъм

Марксизмът е на първо място диалектически материализъм и чак после икономическа теория, основана на борбата на всеки срещу всекиго.

Тук е уместно да се споменават Щатите и Скандинавието, защото този идеал намира много добра почва там. Абсолютното зло започва да се развихря горе-долу по същото време, когато живеещите в Лондон Маркс и Дарвин дават своите теории за междукласовата и междувидовата борба. Това зло получава своя апогей през 20 век, когато са избити най-много хора в историята. Дори и убитите индианци през 16 век са били стотици пъти по-малко от жертвите на Мао, Хитлер и Сталин (едва някъде около 2 милиона). То се проявява и в 21 век и ще се проявява още повече. „Борбата“, както е пророкувано и в Библията в Откровението на Йоан, става вече не само между „класите“ и „видовете“ а се превръща във война на „всеки срещу всекиго“. Противно на нормалната логика тази война не засилва индивидуализма на хората, а ги прави част от все по-малки общности, които да воюват помежду си. Тази тенденция е известна като social justice или „културен марксизъм“ и представлява съвременно проявление на абсолютното зло. То има отново за цел да унищожи човешкото у човека и да го лиши от правото му на индивидуалност, според Джордан Питърсън, когото ви препоръчвам.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.