Online Reputation Management

Интернет промени живота ни до такава степен, че вече не можем да развиваме сериозно каквато и да е дейност без „благословията” на хората в мрежата. Няма вариант, в който бъдещето на бизнеса ви да не е в ръцете на виртуалните потребители.

Затова най-самоубийственото отношение, което може да имате, е да допускате присъствието на негативни публикации в нета за Вас или Вашата фирма.

Важно. Поради нашествието на червени и всякакви тролове услугата „управление на онлайн репутацията“ през последните години (от лятото на 2013 г.. насам) е силно компрометирана и по тази причина вече не я предлагаме. Същото може да се каже и за правенето на новините. Тези двете дейности се наредиха сред най-презрените в нашето посткомунистическо общество.

Така че текстът по-долу в известен смисъл вече не е така актуален, както по времето на написването му. Това беше проява на сериозна недалновидност от наша страна. С тролове и нуждаещите се от техните услуги не работим. Потърсете услугите им другаде!

***

Напълно ясно е, че днес почти всеки потенциален купувач или потребител избира първо с помощта на Гугъл. Всеки негативен коментар намалява с проценти желанието на хората да платят за вашата стока или услуга.

Нашата задача е да инвестираме целия си опит, за да ви създадем и поддържаме отлична онлайн репутация. Това не е никак проста задача, но пък ние сме професионалисти и доказани в ефективното управление на онлайн имиджа на клиентите и дейността им.

Ще ви помогнем да поддържате обратна връзка с клиентите ви, защото те са хората и безплатните (!!!) „адвокати” на бизнеса ви. Ако потенциалните ви клиенти установят, че има само положителни коментари за вас в мрежата, това е действа на всеки като препоръка от добър приятел. За това не пренебрегвайте помощта ни в тази сфера.

Управление на онлайн репутация

Тази част от дейността на уеб-агенцията ни е концентрирана върху повишаване на положителния ви имидж в мрежата, което гарантира успеха на бизнеса ви.

Варианти за следене на репутацията ви в мрежата

Анализът на публикациите, които ви засягат, не само дава отговор за резултата от дейността ви, но може и да се овладеят кризисните ситуации с минимални щети.

Присъствие  в социалните мрежи и платформи

Това не е просто безплатна реклама, а ненатрапчив начин да сте във връзка с клиентите си, които могат да се превърнат в последователи и защитници на марката ви.
Там ще публикуване на новини за дейността ви и PR съобщения, които ще повишат доверието и симпатията на виртуалните потребители.

Променяне негативния имидж в Интернет

Нелоялната конкуренция е бич навсякъде, дори и в мрежата. За съжаление се превърна в практика да се “поръчват” платени коментари, които не хвалят собствената продукция, а уронват престижа на другите в пазарната ниша. Затова ние ви предлагаме:

Изчистване на вашето име или марка в Гугъл.

Два са кошмарите на всеки, който иска да провери как е представено името или марката му в Гугъл: да пише ужасни неща или да не присъства в челните резултати.

По отношение на популярността ще ви помогнем с качествено оптимизиране.

За негативната репутация ви предлагаме също ефективно и професионално решение! Вече няма да сте жертва на озлобена и нелоялна конкуренция или на глупави хора, ако оставите решаването на този проблем в наши ръце.

Първо: професионалните ни копирайтъри ще напишат 20 уникални статии, оптимизирани по вашето име или марка като ключова дума. След това ще ги публикуваме на страницата на нашите партньори – голяма медийна група. Популярността на сайтовете и „благосклонността” на Гугъл към тях ви гарантират прекрасен имидж в ТОП20 на резултатите на търсачката.

За да ви предложим подходящата оферта и ако имате допълнителни въпроси, пишете ни или ни се обадете на 0888 571 981.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.