SEO for UK

SEO оптимизацията е основният ключ към успеха на сайта ви. Това е услуга, която съчетава работата по ползваемостта му, създаването на отличителен дизайн и поставяне на външни връзки към него. Няма друг маркетингов метод, който ще ви донесе повече популярност и посещения от SEO-то. След качествената оптимизация, вярвайте ни – клиентите сами ще започнат да ви търсят!

 

Ние сме професионалисти и в създаването на сайтове, по зададени критерии и нужди, но и в поддържане на качествена SEO-оптимизация.

 

Задължителното условие за нас е да създадем не само качествен като информация и дизайн, но и популярен в мрежата сайт.

Ако не се извършва оптимизация на сайта ви, означава да забравите за възвръщаемост на инвестираните средства в изработката на сайта. Затова не пренебрегвайте тази услуга още по време на създаването му.

SEO оптимизацията включва:

1. Консултиране с клиента – през този етап уточняваме с клиентите си идеята на сайта. Трябва да сме наясно дали искате да информирате потенциалните клиенти за услугите и дейността си, дали ще го ползвате за представителни нужди, за продуктов сайт или за нещо друго. Проучваме нишата и конкуренцията на дейността ви. Представяме ви дългосрочен план, който да постигне целите на seo оптимизацията.

2. Работа по сайта (on page) – процесът включва: кодовото му редактиране, и/или допълнение и разширение, намиране най-полезните ключови думи за дейността ви. Правим пълен набор на файловете, активираме sitemap и няколко други допълнения за по-добра оптимизация.

2.1. Изследване на работата по сайта. Чрез инструментите на Гугъл анализираме съдържанието на сайта. Така уточняваме пропуските и приключваме с фините настройки.

2.2. Ръчно поставяме в уеб каталози и директории. Част от работата ни е да ви препоръчаме в близо 3000 родни и чуждестранни директории. Това ще направи сайта ви особено популярен за търсачките.

3. Поддръжка (off-page) грижа за сайта – Предлагаме ви ангажимент най-малко за година. Абонаментът ви гарантира:

-системен анализ на сайта- ще знаете дали потребителят е максимално улеснен за ползването, бързо ли зарежда, количеството и географския анализ на посещенията;

– създаване на блог или форум, който ще допълни информация, свързана със сайта ви и ще помогне за повишаването на популярността му;

– размяна на линкове с партньорски сайтове или с клиенти;

-управление на рекламите.

Ако имате неясноти и се нуждаете от информация може да се свържете с нас ТУК.

 

Често задавани въпроси свързани със SEO-оптимизация:

„Кога ще се усети ефекта от SEO оптимизация?“

Не очаквайте от нас да ви лъжем. Искреността е наше основно задължение към клиента. Затова отговорът ни: не можем да дадем срок, защото успехът на услугата е функция от много фактори. Понеже търсачките постоянно променят алгоритъма си, а конкурентите инвестират също в оптимизация, отлични резултати след качествена работа идват след близо месец. Ефектът обаче е гарантиран!

„Налага ли се всичко да се промени в сайт, за да има смисъл оптимизацията?“

Като направим SEO-анализ, ще ви дадем конкретния отговор. Ще е нужна пълна промяна, ако е изграден погрешно, с грешни вътрешни линкове, неуместно съдържание, морално остарял, и даже е с грешки в кода. Сайтът е като къщата, по-бързо и полезно е понякога да създадем чисто нов и качествен, отколкото да „ремонтираме” руини.

„Кога приключва работата по оптимизирането?“

Оптимизиране е постоянно и необходимо за съществуването на сайта. Останал без поддръжка, колкото и прекрасна работа да върши, в един момент се отчита отпадане от първата страница с резултатите.

Обикновено в такъв случай конкуренцията еинвестирала в качествена оптимизация. Появата на нов и добре оптимизиран сайт „бута” назад в ранглистата остарелия.

Най-добре е да си осигурите поне минимална поддръжка. Инвестирането на сумата ще гарантира, че няма да плащате доста повече по-късно.

„От каква SEO стратегия имам нужда?“

След SEO анализ на сайт ви и състоянието на конкуренцията ще ви представим план за оптимизация, който да постави сайта ви в по-челна позиция.