Website in UK

Само за десет години присъствие в онлайн пространството платформата WordPress се превърна в най-мощния инструмент за създаване на блогове и сайтове. Ежедневно по цял свят десетки милиони потребители го използват в бизнеса си, за информиране или забавление.
Собствениците предпочитат тази система заради максимално лесното използване и управление и особената симпатия на Гугъл към нея.

Този тип сайтове служат почти за всичко! На WordPress платформа се създават блогове и форуми, информационни сайтове и такива на образователни институции, за търговска цел или просто за забавление.

Ако обичате разнообразието и смятате, че сайтът ви трябва да бъде непрекъснато актуализиран с информация, WordРress е идеалната система за вас. Възможностите й да бъде различна и на практика – единствена в интернет-пространството, са само една част от преимуществата й. Останалите не само не са за пренебрегване, но и ще разберете защо я препоръчваме на клиентите си:

 • Чрез WordРress е толкова лесно да се създаде сайт, че за броени дни ще присъствате в мрежата. Не само ще имате свое уникално интернет-пространство, но и ще започнете да работите ударно.
 • Гугъл го обожава!!! Идеята да имате собствен сайт не е въпрос само на присъствие в мрежата, а безценен инструмент за привличане на клиенти. Търсачката е най-краткият път от вас до потенциалните ви клиенти. Фактът, че Гугъл поставя начело WordРress сайтовете, е неоспорим. Възползвайте се от това!
 • Атрактивният външен вид на сайта ви се гарантира от изключително разнообразни безплатни теми. Ако искате да сте по-оригинални обаче, ще се наложи да прибегнете до платените.
 • Ако избирате да сте уникални в мрежата, трябва просто да се доверите на нас и ще получите една наистина впечатляваща визия за своя сайт;
 • Богато разнообразие от допълнения (това, което наричат „плъгини”), чрез които да повишите функционалността на сайта си. И не само впечатляващия брой от 3800 разновидности е важен! За платформата WordPress те са БЕЗПЛАТНИ, а при друга система – струват много.
 • Само след няколко кратки инструкции ще управлявате сайта си сами. WordРress е като подарък за клиентите ни с основни компютърни умения;
 • Системата ви осигурява надеждна обратна връзка с потребителите на сайта. Хората, на които предлагате продуктите или услугите си, могат моментално да дадат оценка на качеството им. От своя страна вие не само си „сверявате часовника”, но и получавате ясна представа за позицията ви в рейтинг-класациите
 • on-page SEO оптимизирана структура – тя прави оптимизирането вътре в сайта изключително ефективно. Парите, инвестирани в този процес, се възвръщат няколко пъти за период от три месеца
 • Много „пищови” в мрежата – за всеки възникнал въпрос бързо ще намерите отговор, защото има много сайтове за помощ в WordPress;
 • Повече от един автор може да публикува информация в сайта ви, а само вие (или администраторът ви) определяте докъде да стигнат правата на всеки автор;
 • WordPress има едно прекрасно качество – системата е напълно БЕЗПЛАТНА
 • И още куп други преимущества, които никоя друга платформа няма

Ако ви притеснява създаването на текстовата информация за сайта ви или просто сте затрупани с работа и няма да успеете, имаме решение и за това. Разчитайте за качествен копирайтинг. Да ни се доверите означава, че ще имате идеалния за вас сайт. Вашето място в мрежата ще предлага ценна информация, представена атрактивно. Вие пък ще ставате все по-популярни, защото сте инвестирали в създаването на качествен сайт.

Ако искате да добиете визуална представа за работата ни, може да разгледате нашите WordPress-проекти в портфолиото ни ТУК

 

Какво ви предлагаме ние?

Ако изборът ви за сайт се спре на WordPress платформа, ние можем да се погрижим за:

 • Изграждането и конфигурирането сайта в мрежата;
 • Качване на тема (безплатна или платена), която да направи сайта ви уникален и разпознаваем;
 • инсталиране на плъгини;
 • инсталиране на допълнителни инструменти, които да помогнат на потребителите;
 • качване на езикови модули, за да бъде сайтът ви достъпен и полезен на клиенти от чужбина;
 • активиране на модули за оптимизация и onpage SEO;
 • активиране на „бутони” за споделяне на информацията от страниците на сайта ви в социалните мрежи;
 • създаване на впечатляващ дизайн, единствен и разпознаваем в безкрайното интернет-пространство.

Уникален дизайн за WordPress:

Да сте единствени не е въпрос на суета, а ключов момент в реализирането ви на пазара. Безплатните „теми” са идеални за малките сайтове без особени претенции. Ако се стремите към търговски успех и популярност обаче, уникалният дизайн е от основно значение.

Ние сме хората, които ще се погрижим и да сте разпознаваеми и популярни в мрежата. Цялата ни дейност е съсредоточена в това, клиентите ни да имат качествен във всяко отношение сайт.

Най-важните въпроси по създаването на WordPress сайт:

„Не е ли несериозно да използвам система за блогване, а да предлагам сериозна услуга (или продукт)?“

Абсолютно и Категорично: Не! WordPress отдавна не е просто система за блогване. Днес потребителите я възприемат напълно основателно като най-мощната платформа в мрежата.

Ако разчитате на програмисти да ви направят сайт с подобна функционалност, ще го получите. Въпросът е, че ще трябва да се простите с няколко хиляди лева и поне с един месец качествено присъствие в мрежата. Да не говорим че общуването с програмисти далеч не е работа за всеки! Оставете я на нас!

Интернет изобилства с WordPress сайтове на сериозни и популярни фирми и организации. Не се притеснявайте, че няма да се отличавате сред множеството. Наша ще бъде грижата да ви предоставим единствен по рода си дизайн.

„За колко време ще ми направите такъв сайт?“

Според вашите изисквания към външния вид и функциите на сайта, ще знаем точния отговор. Ако използваме готова платформа и стандартни приложения, ще ни отнеме от 2 до 5 работни дни.

„Как така Гугъл „лансира” WordPress?”

Най-популярната търсачка просто оценява това, че е много използвана и качествена платформа. Пък и Гугъл „лансира” сайтове, които предлагат актуална и различна информация.

Трудно ли ще е да публикувам нови файлове в сайта си?

В никакъв случай! WordPress е лесна за използване система дори и за хора с основна компютърна грамотност. Единственото, което се изисква от вас, е да имате нова информация и малко време.

Ако сте затрупани с работа или се затруднявате с подбора и създаването на новини, за копирайтинг и актуализиране може да разчитате на нас.

В резултат на партньорство ни вие ще присъствате в мрежата с много полезен, прекрасно работещ и популярен сайт, и то – на достъпна цена.