Copywritting

Смисълът да имаш сайт е да рекламираш дейността си по възможно най-добрия начин. Качественият текст е от основно значение за тази дейност.

Не се доверявайте на всеки за писането на материалите ви. Лошо представената информация превръща сайта ви просто в безполезна интернет-картинка.

 

Нашият екип разполага с компетентни автори, които отлично познават „законите” за писане на текстове за интернет. Като се доверявате на нас, получавате не просто грамотни, но и четивни и полезни текстове, които да представят дейността ви по възможно най-достойния начин.

 

Особено ВАЖНО: Копирайтингът в мрежата е основна и неделима част при SEO оптимизацията. В подготвените текстове освен на качеството на съдържанието, акцентираме и на определено количество ключови думи. Оптимизираме ги за търсещите системи, което прави сайта ви по-популярен.

 

Авторите ни предлагат не само писане на съдържанието на уеб сайта, но и на текстовете за рекламните ви материали.

 

Важността на СЕО копирайтинга

SEO копирайтинг e, както ви обяснихме, вид авторското писане за сайтове. Освен да информира, съдържанието трябва да „привлича вниманието” и търсачките.

Търсещите машини отличават в резултатите най-подходящите текстове. Те трябва да отговарят на три изисквания: уникално, полезно и качествено съдържание.

Ние сме вашите хора!

Копирайтинг услугите, които ви предлагаме ще бъдат свързани с избираната от вас тема, с конкретно отношение към дейността ви и фирмения ви сайт. Уникалността на съдържанието е гарантирано.

Често задавани въпроси, свързани с копирайтинга:

„Пишете ли уникални материали за всяка дейност и по всяка тема?”

СЕО копирайтинг е дейност, която задоволява нуждите на всички сайтове. Независимо дали предлагате продукт, информация, курсове или забавление, може да разчитате на нас.

Ако текстовете трябва да са с тясно специализирана насоченост или да включват научна терминология, можем да се справим и с това предизвикателство. Отлично решение на конкретната задача е творческо пренаписване на материал или превод от чужд език.

Освен на професионализма на копирайтърите, за да си свършим добре работа, разчитаме и на вас. Когато клиентите ни предоставят полезна информация или съвети, те могат да разчитат, че ще получат изключително качество за парите си!

Колко голям трябва да е текстът на дадена страница?

Вдъхващият доверие у потребителя и пред Гугъл текст надхвърля  400-450 думи.

Колко време отнема написването на стандартен материал от 400-450 думи?

След като разберем на какъв стил ще се пише, до каква степен трябва да използват научни термини, и според ангажиментите ни в момента, работата отнема от 1 до 3 дни.

Каква е цената на СЕО копирайтинга?

Тук нещата отново са относителни. Като отчетем съдържанието, време за писане и големината на текста, ще ви дадем конкретен отговор.

Ако се нуждаете от ново съдържание на сайта си (пренаписване на старото) и on-page SEO оптимизация, цената е обвързана  с големината на проекта.