Сваляне от Zamunda.Net, теглене на филми и музика с торент клиента BitComet

Сваляне от Zamunda.Net за начинаещи. Видео как се дърпа от торент тракер. Теглене на филми и музика с торент клиента BitComet.

Снимах едно 6-минутно видео (вижте го по-долу) за това, как да си направите регистрация в Zamunda.Net, как да дръпнете албум на „Бийтълс“ и да стартирате парчето „Мишел“.

За хората, които нямат торент-клиент за сваляне, съм показал как и откъде да си инсталирате BitComet, защото лично аз го ползвам и ми харесва. Ако вие можете да препоръчате някой друг клиент, моля, направете го по-долу в коментарите.

1. Създаване на нов акаунт в Zamunda.Net

За целта създадох нов акаунт PravdaBg с нов имейл адрес, за да могат съвсем начинаещите да видят как се прави.

Zamunda.Net BitComet сваляне теглене филми музика 0123

Топ филмите в Zamunda.Net към датата на написване на този материал

С няколко изречения: Трябва да отидете на адреса за регистрация ТУК, достъп до него има от всяка страница на сайта. Тази регистрация ви е нужна, защото без нея дори не можете да разгледате съдържанието на торент тракера. В

други торенти

като https://thepiratebay.org не стоят така нещата и може би затова често им се налага да си сменят адреса. Но в повечето е така, включително и в другите хубави тракери като:

  1. http://zelka.org/
  2. https://arenabg.com
  3. и руския http://rutracker.org
Zamunda.Net BitComet сваляне теглене филми музика 0145

Така изглеждат филмите в Zamunda.Net в режим с обложки (картинки)

Те се страхуват да не би някой да види какви филми и музика предлагат, да не се изнерви и да не ги докладва Където Трябва. Ако вие можете да добавите още някой тракер, ще ви бъдем благодарни всички! Направете го в коментарите.

Какво се прави при регистрация?
Zamunda.Net BitComet сваляне теглене филми музика 0167

Харесваме си, да кажем, една хубава колекция на Бийтълс.

Попълвате юзърнейм и два пъти паролата, един шестцифрен код и имейл. Последният е добре да е валиден, ако искате да нямате проблеми със забравената евентуално парола.

Юзърнеймът трябва да бъде поне 6 знака на латиница, без да се повтаря с паролата. Отбелязвате пол – мъж или жена, чеквате трите чекбокса по-долу, слагате една възраст (може и измислена) и сте готови.

Регистрацията позволява да оспамите малко ситуацията, като дадете линк към ваш уебсайт, но това изобщо не е задължително, а и ползата от това действие не е никак сигурна. Защото Замунда е със забрана за Гугъл да го индексира. Но ако сте топ потребител и хората се заинтересуват от личността ви, можете да направите някакъв минимален трафик от Замунда към сайта си. Ваша воля.

Натискате копчето „Регистрация“ и сте готови. Може да дърпате мощно.

2. Сваляне на филми и музика от Zamunda.Net

Zamunda.Net BitComet сваляне теглене филми музика 0189

Важно е да изберете къде на компютъра си искате да ви се записват файловете.

Показал съм най-краткия начин. Има възможност да си избирате дали да виждате обложките на албумите и филмите или да ги скриете, за да ви се отвори по-подробен списък. Когато си харесвам филм, предпочитам да виждам обложките, защото по тях без много четене може да се разбере жанрът му, дали е хубав, дали е нов и много други подобни неща.

Но непосредствено преди да свалите харесан от вас филм или албум, може би е по-добре да скриете обложките и да видите подробностите. Например

колонката „Сийд“,

която означава брой компютри, предоставящи файловете за теглене. Или пък обема на тези файлове и друга информация.

Важно е да изберете за записването на файловете място, където ще ги складирате, за да може после да го откриете през Експлоръра периодично да го зачиствате. Иначе компютърът или устройството ви просто ще се задръсти, ако само сваляте, без никога да триете, и това ще се случи доста скоро.

Във видеото има и малко тънкости

как да си отворите директорията
Zamunda.Net BitComet сваляне теглене филми музика 018765

Стартираме песента „Мишел“ с любимия ви плейър, който се предполага, че вече сте инсталнали.

с току-що записаните файлове направо от торент-клиента BitComet, къде да гледате за скоростта на сваляне и за останалото време за теглене. Разбира се, това е възможно само ако преди това сте направили следното:

3. Инсталиране на торент-клиента BitComet.

Показал съм как да си намерите сайт, който предлага свалянето на торент-клиента BitComet. В случая избрах един български, защото така ще бъде по-лесно за начинаещите даунлоудъри, а също и защото се предполага, че самото теглене на файла ще стане по-бързо, отколкото ако примерно го дърпате от Минесота.

При инсталирането внимавайте да махнете „чавката“, която иска да включва BitComet при всяко стартиране на компютъра ви. Това е твърде досадно и не го препоръчвам, ако имате и друга работа, освен по цял ден да сваляте музика или филми.

Преди да видите видеото, погледнете и кои са най-хубавите филми за 2018 г., които можете да дръпнете онлайн, и откъде можете да ги дръпнете и гледате ТУК:

Филми онлайн, които съм гледал (дописва се постоянно)


Споделете дали сте успели с тези дейности и ако нещо системата не работи както трябва, кажете да се коригирам!

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Сваляне от Zamunda.Net, теглене на филми и музика с торент клиента BitComet

    • Ако са включени в торента, се свалят заедно с другите файлове, без нищо допълнително да се прави. Ако са на външен сайт и има линк към него, трябва да ги свалите от другия сайт, накъдето сочи линка, ръчно и после да ги разархивирате с някоя от програмите за разархивиране.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.